Frugtdrøm på mandelbund

8 personer

Mandelbund:

150 gram mandler

2 store æg

2 1/2 dl rørsukker

Marscaponecreme:

1 vaniljestang

1/2 dl flormelis

250 gram marscapone

2,5 dl piskefløde

Pynt:

200 gram blandet bær

Mandelbund

Tænd ovenen på 175 grader.

Pisk æg og sukker luftigt og til sukkeret er opløst. Mandlerne males til mandelmel. Kom massen i en springform ca. 22 cm i diameter.

Bages i cirka 30 minutter. Tjek at midten er bagt.

Afkøles.

Marscapone creme
Skrab vaniljen ud af vaniljestangen og bland med flormelisen. Tilsæt marscapone samt piskefløde og pisk cremen op til den er tyk og luftig. Fordel på den afkølede mandelbund.

Pynt:

Pynt kagen med bær efter eget valg.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar