Chokoladekage med M&Ms glasur

2016-06-20 20.25.29
Ingredienser:
3 Æg
250 gram Sukker
175 gram Smør
2 spsk. Kakao
175 gram Hvedemel
3 tsk. Bagepulver
0.75 dl. Vand
0.75 dl. Mælk

Topping:
Smør
Kakao
Flormelis
Mælk
M&Ms

Opskrift:
Pisk de hele æg grundig med sukker, og rør smeltet noget afkølet margarine i, sigt kakao, mel og bagepulver sammen og rør det i æggene skiftevis med kogende vand og mælk, læg bagepapir i en lille smurt bradepande og fyld dejen i og bag den på nederste ribbe ved 180 grader C varmluft i 25-30 min.

Alle ingredienser (undtagen M&Ms) til topping/glasur blandes i en gryde. Når det er smeltet hældes det ud over den afkølede kage og drysses med hakket M&Ms

This entry was posted in Kager.