Brocolli totter

broccoli_totter

340 gram broccoli
30 gram forårslåg, tyndskåret
2 store hvidlågs fed, i bitte småtern
75 gram revet cheddar ost
1 æg
75 gram brødkrummer
Salt & peber
valgfrit: 2 tsk hot chilli sauce (valgfrit, men anbefalet)

opvarm ovnen til 200 grader.
Forkog broccoli i 2 min. Hak det fint til bitte små buketter.
Omrør 1 æg som tilsættes sammen med forårsløg, ost, brødkrummer og evt. chilisauce.
Stil det koldt i 15-20 minuter.

Citronmandelkage

Citronmandelkage fra Isabellas

citron_mandelkage

Dejlig frisk kage til påske.

• 250 g smør
• 4 æg
• 250 g sukker
• 200 g hvedemel
• 200 g mandler, fint blendet
• 2 tsk bagepulver
• 1 dl mælk
• Saft og revet skal af 1-2 usprøjtede citroner
• Lidt naturlig farve

Glasur og pynt hvad man nu føler for – kan være galsur tilsat citronsaft og skal.

Sådan laver du citronmandelkage
1. Smelt smørret. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt det smeltede smør sammen med mel, blendede mandler, bagepulver, mælk, citronsaft, citronskal og naturlig farve.
2. Fyld dejen i en rund randform på ca. 23 cm i diameter. Bag kagen i ovnen ved 170° i ca. 1 time.
3. Vend den let afkølede kage forsigtigt ud på en rist og pynt med glasur mv.