Romkugler

Disse romkugler er nemme at lave og smager som dem du køber hos bageren.

  • 1 mazarintærte
  • 1 hindbærroulade
  • 3 – 4 spsk romessens
  • 2 spsk kakaopulver
  • 3 spsk hindbærsyltetøj
  • pynt krymmel efter valg

Meget simpelt – mazarintærten og hindbærrouladen æltes godt sammen.
Tilsæt kakaopulver og romessens og ælt igen og derefter hindbærsyltetøj og ælt til en fast mørk chokolademasse.
Smag på dejen undervejs, kan være der skal mere eller mindre romessens i dejen eller mere hindbærsyltetøj.

Det er noget snask så hvis man ikke vil have fingrene i dejen, kan en håndmikser bruges.
Når dejen er æltet godt, skal de rulles til kugler – små eller store bestemmer du selv, efterfølgende skal de rulles med krymmel efter eget valg.
Jeg valgte at bruge mandel krokant, lakrids granulat, frysetørret hindbær og diverse kagekrymmel – det sidste var efter Natasjas ønske.

Tip: Smid dem i køleskabet eller fryseren så de er lidt hårde når de indtages.

This entry was posted in Kager.