Regnbuelagkage

Et festligt indslag til enhver fødselsdag – flot ser den ud og den smager himmelsk.
Opskrift til 4 tynde bunde
333 g mel
66 g smør
4 æg
2,6 dl mælk
2,5 tsk bagepulver
1,5 tsk vaniliesukker

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og skummende.
Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt mælk – det skal være lunkent inden det hældes ved æggemassen.
Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen uden at slå for meget luft ud.
Del dejen i 4 skåle og fordel forskellig farve i hver skål.

Beklæd en springform (22-24 cm) med bagpapir i bunden og smør den langs siderne inden dejen hældes i.
Alternativt bages de 4 bunde enkeltvis ved 220 grader i ca. 10 min. (mindre bunde ca. 200 grader i 8-10 min.)

2 lag med Lemon Cream Cheese Frosting:

100 g naturel flødeost
60 g blødt smør
125 g flormelis
0,5 tsk vaniljesukker
citron saft & skræl fra øko citron
1 lag samt top & sider – Hvid chokoladecreme :
250 gram hvid chokolade
½ dl piskefløde
Hvid chokolade smeltes over i vandbad. Køler helt af.
Pisk fløden til stiv flødeskum, vendes forsigtigt i den smeltede hvide chokolade.
Fodel hvid chokoladecreme & lemon cream frosting på lagene skiftevis – top og siderne smørres med hvid chokoladecreme &  pyntes med krymmel el. chokoladeknapper.