Halloween spøgelser

De er da ikke til at stå for.

Ingredienser:
3 store æggehvider
1/2 tsk vinsten (hævemiddel)
170 gram sukker
1/2 tsk vanilje
Sort gel glasur eller rør sort gel farve
Specialværktøj: Lille fødevaregodkendte malerpensel

Instruktioner:
1. Forvarm ovnen til 100 °. Klargør 2 bageplader med bagepapir.
2. I en dyb skål mikses (ved høj hastighed) æggehvider og vinsten til en tyk skum.
Fortsat med at piske, tilsæt sukker, 1 spsk hver 30 sekunder, og derefter pisk indtil marengs laver meget stive toppe. Pisk vanilje i.
3. Smør lidt marengs på undersiden af hvert hjørne af bagepapiret så det holder sig fast til bagepladen.
4. Fyld marengsen i en sprøjtepose med en tyl (alternativ klip et lille hul i hjørnet).
Sæt marengsen på bagepapiret i spøgelsesagtige figurer, afstand omkring 4-5 cm fra hinanden.
Til øjnene bruges enten sort mad tusch eller sort gele som males på.
5. Bag indtil marengsen begynder at blive svagt gullig og er fast at røre ved. Ca. 75 – 90 min. – vend pladen halvvejs i bagetiden.
Sluk for varmen og lad’ marengsen være i lukket ovn i 1 time. Brug en spatel for at få spøgelserne af bagepapiret.